OMGAAN MET DEMENTIE EN AGRESSIE

Omgaan met dementie op een manier dat agressie vermindert, het levensgeluk verhoogd wordt en de stemming optimaal is. Agressie kent een aantal belangrijke oorzaken. Wanneer je deze kent en hiermee kunt omgaan, kun je ontzettend veel betekenen in het leven van de mens met dementie.
Dat is de missie van bekend ouderenpsychologen dr. David Blom en drs. Sarah Blom. Vier jaar geleden ontwikkelden ze een dementie theater show , een indrukwekkende cursus over omgaan met dementie voor mantelzorgers en professionals. Gedurende deze cursus worden de belangrijkste en mooiste inzichten en handvatten gedeeld om het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven te laten zijn. Ze is door meer dan 300.000 mensen bezocht, heeft inmiddels een boek over omgaan met dementie en heeft onnoemelijk veel levens werkelijk veranderd. Dementie Theater deelt tips over omgaan met dementie dat ervoor zorgt dat het contact met de mens met dementie niet vroegtijdig verloren gaat. Van begin tot eind kun je nog prachtige contactmomenten creëren. Als je maar weet hoe!

Door middel van prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van de mens met dementie. U ervaart wat dementie met uw naaste of cliënt doet en ervaart waar we veel agressie bij dementie vandaan komt. Vervolgens krijgt u de inzichten en handvatten aangereikt om gunstig te leren omgaan met agressie en dementie.  Agressie en onrust bij dementie is in veel gevallen écht te voorkomen.
Dr. David Blom en drs. Sarah Blom nemen in hun show jarenlange praktijkervaring mee, evenals de uitkomsten van jarenlang wetenschappelijk onderzoek. En honderden boeken. Ook de inzichten uit het boek omgaan met dementie ‘JIJ bent toch mijn dochter’ worden in de show talrijk getoond.

HOE OM TE GAAN MET DEMENTIE EN AGRESSIE

Hoe om te gaan met dementie en specifiek agressie is een vraag die iedereen bezighoudt. Of je nu zorgt voor iemand met Lewy body dementie, vasculaire dementie, ziekte van Alzheimer of Frontaalkwab dementie. Of je nu zorgt voor je dementerende moeder, voor dementerende, voor omgaan met dementerende ouderen, voor mensen met beginnende dementie, dementerende bejaarden, noem maar op. Wij geven de voorkeur aan de mens met dementie.

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact