THEATER VOORSTELLING DEMENTIE DAG MAMA

Dementietheater speelt al vijf jaar voor uitverkochte zalen. Ze heeft meer dan 310.000 mensen mogen helpen in de omgang met dementie. Het is de missie van ouderenpsychologen en theatermakers dr. David Blom en drs. Sarah Blom om het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven te laten zijn. Zodat contact niet vroegtijdig verloren gaat. Want je kunt als zorgverlener en mantelzorger mooie contactmomenten creëren, van begin tot eind, hoeft dementie echt niet het einde te zijn. Er is nog zoveel mogelijk!

Door middel van prachtig muziek en levensechte scenes beleeft u als nooit tevoren wat dementie met uw naaste of cliënt doet. In de opeenvolgende lezing en workshop van dementietheater krijgt u de mooiste en belangrijkste technieken aangereikt om volledig aan te sluiten bij de belevingswereld van de mens met dementie. Deze is indrukwekkend. En biedt zoveel aanknopingspunten om bij aan te sluiten. Als we maar weten hoe.

voorstelling dementie alzheimer

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. voor iedereen.

DEMENTIETHEATER

De ouderenpsychologen hebben met de dementie theatershow DAG MAMA heel veel toeschouwers mogen helpen in hun proces. De recensies zijn zielrakend indrukwekkend. Zoals van Susan Ashorth die dankzij dementietheater sinds lange tijd weer contact heeft kunnen hebben met haar moeder. Maar ook iemand die stelt bij dementietheater meer te hebben geleerd dan in zijn hele opleiding. Het zijn recensies die we te vaak ontvangen. Het sterkt ons in onze missie.

VERKRIJG INZICHTEN, HANDVATTEN EN KENNIS OVER HET OMGAAN MET DEMENTIE

Zulke belangrijke en waardevolle kennis, inzichten en handvatten in de omgang met dementie zou niet moeten blijven hangen bij ouderenpsychologen. Iedereen moet hiervan kunnen profiteren. Er zijn nog zulke mooie momenten te creëren in het leven van de mens met dementie. Zodat ook u als naaste of mantelzorger veel meer geluk ervaart in uw contact met de mens met dementie. Het is prachtig om te zien hoe iemand die al maanden niet meer spreekt ineens kan communiceren met zijn naaste of zorgverlener. Het maakt DAG MAMA ontroerend om te spelen, voor zoveel mensen. Bedankt!

 

De veelgeprezen muziek theater voorstelling over dementie ‘Dag Mama’

De makers zijn ouderenpsychologen en theatermakers. Ze hebben maar liefst 6 jaar (!) gewerkt aan deze indrukwekkende voorstelling over dementie. Ze combineren 15 jaar praktijkervaring, 6 jaar wetenschappelijk onderzoek en 96 boeken aan de kracht van een indrukwekkende theatershow.  Dit maakt Dag Mama tot een voorstelling die binnenkomt, beklijft en jouw mindset verandert.

Dag Mama  is inmiddels bezocht door 310.000 (!) mantelzorgers en zorgverleners. Deze bezoekers hebben sindsdien de mooiste contactmomenten gecreëerd met de mens met dementie. Mooie momenten aan de hand van de meest revolutionaire omgangstechnieken die de dementiezorg ooit heeft gekend. Bijzonder.

Het is dan ook niet voor niets dat Dag mama veel landelijke aandacht geniet. Denk aan uitzendingen of artikelen bij  Koffietijd , de Gelderlander, AD, BurenStad, FloorZorgt, TVV, VenVN, Innovatiekring ,  Dementie, TelegraafNederlands DagbladKennemerhart,  Gelderlander, Noordhollands Dagblad én tot buiten de landsgrenzen als Psychologies en Nieuwsblad.be. Ze zat bij OP1 en vele andere televisieprogramma’s|. Zie ook onze media pagina

Bezoek deze indrukwekkende voorstelling over dementie en laat je overdonderen! www.dementieintheater.nl/dagmama 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Als (gepromoveerd) psychologen, theatermakers en voormalig mantelzorgers nemen we u mee in de opzienbarende wereld van dementie. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. 

‘Dag Mama’ is de veelgeprezen muziektheater voorstelling (met lezing en workshop) over omgaan met dementie.

Ervaar wat dementie met je naaste of cliënt doet en begrijp hoe je hiermee kunt omgaan. Zodat je het béste kunt geven – er is nog zoveel mogelijk!

Meer dan 300.000 dochters, zonen, vrienden, partners, zorgverleners en geïnteresseerden bezochten de show van deze makers. Beleef het ook! 

Scroll naar top