OMGAAN MET DEMENTERENDE MOEDER

U vraagt zich hoe u moet omgaan met uw dementerende moeder. Mogelijk wordt u geconfronteerd met probleemgedrag, wat u veel stress geeft.
U raakt wellicht ook meer en meer het contact kwijt met uw dementerende moeder. Het zorgt voor veel verdriet bij de mens met dementie. Eenzaamheid. Dit is precies de reden dat ouderenpsychologen en theatermakers dr. David en drs. Sarah Blom muziektheatershow DAG MAMA met lezing en workshop hebben ontwikkeld. Zodat u leert probleemgedrag te verminderen en de stemming drastisch te verbeteren. Stress vermindert en contact gaat niet meer vroegtijdig verloren. Want dit is zo onnodig en doodzonde. Daarom leren deze ouderenpsychologen u omgaan met uw dementerende moeder. In een 3 uur durend programma die 300.000 mantelzorgers en zorgverleners heeft mogen helpen in de omgang met dementie. Het is een uniek programma dat 4 jaar volle zalen trekt.

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn

TIPS OMGAAN MET DEMENTIE

In deze unieke cursus voor mantelzorgers krijgt u tips in de omgang met dementie. Omgaan met dementerende moeder.
Inzichten en tips gestoeld op 12 jaar praktijkervaring, jarenlang wetenschappelijk onderzoek en honderden boeken. Ouderenpsycholoog drs. Sarah Blom is als consulent actief in zorginstellingen en thuissituaties door het hele land. Ze wordt veelvuldig gevraagd om tips bij  het omgaan met dementie. En heeft inmiddels honderden families, dochters, zonen, echtgenotes en andere verwanten geholpen beginnende dementie te herkennen, contact te herstellen en mooie contactmomenten te creëren van begin tot eind in de dementie. Of het nu gaat om ziekte van Alzheimer, vasculaire dementie, frontaalkwab dementie of lewy body. Ze heeft veel cursussen over omgaan met dementie aan mantelzorgers gegeven, evenals cursussen over hoe om te gaan met dementie

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Als (gepromoveerd) psychologen, theatermakers en voormalig mantelzorgers nemen we u mee in de opzienbarende wereld van dementie. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. 

‘Dag Mama’ is de veelgeprezen muziektheater voorstelling (met lezing en workshop) over omgaan met dementie.

Ervaar wat dementie met je naaste of cliënt doet en begrijp hoe je hiermee kunt omgaan. Zodat je het béste kunt geven – er is nog zoveel mogelijk!

Meer dan 300.000 dochters, zonen, vrienden, partners, zorgverleners en geïnteresseerden bezochten de show van deze makers. Beleef het ook! 

Scroll naar top