voor naasten en professionals

Dementie in Theater

Het heeft zelfs óns verrast: De enorme kracht van Dementie in Theater.  We begonnen op 5 juni 2015 met 25 naasten en professionals. En wisten niet goed wat te verwachten.

Totdat gebeurde wat er gebeurde: tranen van ontroering en blikken van herkenning. Mantelzorgers die een daverend applaus brachten aan zorgverleners, die op hun beurt hun medeleven betuigden aan de naasten. Ogen en harten waren geopend.

En vooral, zoveel dankbaarheid. Dagen, maanden en zelfs jaren later. Voor die enorme groei in de omgang met dementie. ‘Eindelijk écht contact kunnen maken met mijn moeder.’ ‘In één avond ineens meer geleerd dan tijdens mijn hele opleiding.’ Ga zo maar door.

Nu, 6 jaar later, hebben meer dan 320.000 mensen gedeeld in haar kracht. Meer dan 250 organisaties haar explosie aan verbinding, inspiratie en omgangskunde ondervonden. En zo maken we de wereld van dementie een stukje mooier. Iedere dag weer.

Ga het ook aan. Samen. 

Boek Dementie in Theater voor jouw locatie en gun iedereen het vermogen om:

DAG MAMA 1 (BASIS)

DAG MAMA 2 (GEVORDERD)

beluister verzorgingslied ‘DAG MAMA 1’

beluister thema ‘DAG MAMA 2’

MAKERS MET EEN MISSIE

De belangrijkste inzichten voor het allermooiste contact

Als het zoveel mensen niet lukt om de mogelijkheden in het contact te benutten, hebben we een probleem. Een probleem dat verholpen moet worden.

Deze indrukwekkende, ruim 3 uur durende theaterprogramma’s werden bedacht door ouderenpsycholoog en bestellerauteur (o.a. ‘Jij bent toch mijn dochter?’) drs. Sarah Blom. Samen met haar productieteam combineert ze de meest waardevolle inzichten uit wetenschap en praktijk (en honderden boeken) met de kracht van een mooie en indrukwekkende voorstelling. Dit maakt Dementie in Theater tot een unieke ervaring die binnenkomt, beklijft en je mindset verandert. 

We kunnen állemaal meer geluk bij dementie creëren. Meer dan we nu voor mogelijk houden. Het avontuur ligt aan onze voeten!

BOEK DEMENTIE IN THEATER

Neem contact met ons op

Vanwege de grote belangstelling, kunnen we nieuwe voorstellingen op z’n vroegst vanaf maart/april inplannen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Scroll naar top