HOE OM TE GAAN MET DEMENTIE MET DAG MAMA

Muziektheater voorstelling  over dementie DAG MAMA neemt u op indrukwekkende wijze mee in de wereld van dementie. Zodat dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. Ouderenpsychologen en theatermakers dr. David Blom en drs. Sarah Blom hebben samen dementietheater voorstelling DAG MAMA ontwikkeld. Ze heeft inmiddels 310.000 professionals en mantelzorgers kunnen helpen. Op een wijze die je niet meer loslaat en beklijft.

voorstelling dementie

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn

DAG MAMA MUZIEKTHEATERSHOW

Door middel van prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van de  mens met dementie.  Als nooit tevoren begrijpt u wat dementie met uw naaste of cliënt doet en leert u met dementie om te gaan. Na de dementie theater voorstelling volgt een lezing en workshop waarin u de mooiste en belangrijkste inzichten en technieken krijgt aangereikt om volledig aan te sluiten bij de belevingswereld van de mens met dementie. In 3 uur krijgt u de inzichten die u nodig heeft om van begin tot eind voor uw naaste of cliënt meer te kunnen betekenen. U kunt mooie contactmomenten creëren. Contact gaat  niet meer vroegtijdig verloren.

DEMENTIE THEATER VOORSTELLING DAG MAMA – HOE OM TE GAAN MET DEMENTIE

Dementietheater draait nu 5 jaar, haar zalen zijn telkens uitverkocht. Niet voor niks. DAG MAMA is gebaseerd op 15 jaar praktijkervaring, 6 jaar wetenschappelijk onderzoek en 96 boeken. Het is de missie van ouderenpsychologen Blom om u in 3 uur de belangrijkste kennis aan te reiken. Op een manier die binnenkomt en beklijft. Deze missie draagt ze breed uit, in bladen, op tv, in kranten en theaters. Het is broodnodig. Stress en probleemgedrag vermindert en het levensgeluk van de mens met dementie wordt verhoogd.  Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Beleef het zelf tijdens de dementie theatervoorstelling DAG MAMA.

 

De veelgeprezen muziek theater voorstelling over dementie ‘Dag Mama’

De makers zijn ouderenpsychologen en theatermakers. Ze hebben maar liefst 6 jaar (!) gewerkt aan deze indrukwekkende voorstelling over dementie. Ze combineren 15 jaar praktijkervaring, 6 jaar wetenschappelijk onderzoek en 96 boeken aan de kracht van een indrukwekkende theatershow.  Dit maakt Dag Mama tot een voorstelling die binnenkomt, beklijft en jouw mindset verandert.

Dag Mama  is inmiddels bezocht door 310.000 (!) mantelzorgers en zorgverleners. Deze bezoekers hebben sindsdien de mooiste contactmomenten gecreëerd met de mens met dementie. Mooie momenten aan de hand van de meest revolutionaire omgangstechnieken die de dementiezorg ooit heeft gekend. Bijzonder.
Het is dan ook niet voor niets dat Dag mama veel landelijke aandacht geniet. Denk aan uitzendingen of artikelen bij  Koffietijd , de Gelderlander, AD, BurenStad, FloorZorgt, TVV, VenVN, Innovatiekring ,  Dementie, TelegraafNederlands DagbladKennemerhart,  Gelderlander, Noordhollands Dagblad én tot buiten de landsgrenzen als Psychologies en Nieuwsblad.be. Ze zat bij OP1 en vele andere televisieprogramma’s|. Zie ook onze media pagina

Bezoek deze indrukwekkende voorstelling over dementie en laat je verwonderen! www.dementieintheater.nl/dagmama 

 

In een avond meer geleerd dan in mijn hele opleiding!

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact