HOE OM TE GAAN MET DEMENTIE MET DAG MAMA

Muziektheatershow DAG MAMA neemt u op indrukwekkende wijze mee in de wereld van dementie. Zodat dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. Ouderenpsychologen en theatermakers dr. David Blom en drs. Sarah Blom hebben samen dementietheater show DAG MAMA ontwikkeld. Ze heeft inmiddels 300.000 professionals en mantelzorgers kunnen helpen. Op een wijze die je niet meer loslaat en beklijft.

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn

DAG MAMA MUZIEKTHEATERSHOW

Door middel van prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van de  mens met dementie.  Als nooit tevoren begrijpt u wat dementie met uw naaste of cliënt doet en leert u met dementie om te gaan. Na de dementietheatershow volgt een lezing en workshop waarin u de mooiste en belangrijkste inzichten en technieken krijgt aangereikt om volledig aan te sluiten bij de belevingswereld van de mens met dementie. In 3 uur krijgt u de inzichten die u nodig heeft om van begin tot eind voor uw naaste of cliënt meer te kunnen betekenen. U kunt mooie contactmomenten creëren. Contact gaat  niet meer vroegtijdig verloren.

DEMENTIETHEATER DAG MAMA – HOE OM TE GAAN MET DEMENTIE

Dementietheater draait nu 4 jaar, haar zalen zijn telkens uitverkocht. Niet voor niks. DAG MAMA is gebaseerd op 12 jaar praktijkervaring, jarenlang wetenschappelijk onderzoek en honderden boeken. Het is de missie van ouderenpsychologen Blom om u in 3 uur de belangrijkste kennis aan te reiken. Op een manier die binnenkomt en beklijft. Deze missie draagt ze breed uit, in bladen, op tv, in kranten en theaters. Het is broodnodig. Stress en probleemgedrag vermindert en het levensgeluk van de mens met dementie wordt verhoogd.  Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Beleef het zelf tijdens de dementie theatershow DAG MAMA.

In een avond meer geleerd dan in mijn hele opleiding!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Als (gepromoveerd) psychologen, theatermakers en voormalig mantelzorgers nemen we u mee in de opzienbarende wereld van dementie. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. 

‘Dag Mama’ is de veelgeprezen muziektheater voorstelling (met lezing en workshop) over omgaan met dementie.

Ervaar wat dementie met je naaste of cliënt doet en begrijp hoe je hiermee kunt omgaan. Zodat je het béste kunt geven – er is nog zoveel mogelijk!

Meer dan 300.000 dochters, zonen, vrienden, partners, zorgverleners en geïnteresseerden bezochten de show van deze makers. Beleef het ook! 

Scroll naar top