OMGAAN MET DEMENTIE MET DEZE ZEER INDRUKWEKKENDE CURSUS

Met deze indrukwekkende muziektheatershow van ouderenpsychologen en theatermakers leert u in 3 uur omgaan met de mens met dementie, op een manier die je niet meer loslaat en beklijft.  Je leert de stemming te verbeteren en probleemgedrag en stress te verminderen. Deze cursus heeft meer dan 300.000 mensen geholpen in de omgang en is meermalen bekroond. Niet voor niks! De DAG MAMA cursus raakt u diep. Met kennis en inzichten. Een unieke cursus die u in 3 uur laat ervaren wat dementie is en hoe je er nog zo goed mee kunt omgaan.

BELEEF WAT DEMENTIE MET UW NAASTE OF CLIËNT DOET

Door middel van levensechte scenes en prachtige muziek kruipt u in de huid van de mens met dementie en beleeft u als nooit tevoren wat dementie met uw naaste of cliënt doet en hoe u er er nog zo goed mee kunt omgaan. Niet eerder kwam u zo dichtbij. Vervolgens krijgt u de mooiste en belangrijkste technieken en inzichten aangereikt om hier volledig bij aan te sluiten. Zodat contact niet vroegtijdig verloren gaat en u van begin tot eind mooie contactmomenten kunt creëren. Dit is waar deze cursus voor staat. Met een lach en een traan de mens met dementie in uw hart sluiten.

Deze show is gebaseerd op 12 jaar praktijkervaring, jarenlang wetenschappelijk onderzoek en meer dan honderd boeken. Zodat u in 3 uur het allerbelangrijkste leert. Meer dan welke cursus of boek dan ook. U beleeft het zelf!

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn

OMGAAN MET DEMENTIE CURSUS

Dr. David Blom en drs. Sarah Blom zijn naast ouderenpsychologen ook voormalig mantelzorgers. Jarenlang verzorgden ze zelf hun inwonende grootmoeder met dementie. Zo ondervonden ze aan den lijve de worsteling van een mantelzorger, maar ook van de zorgverlener. Daarom worden deze worstelingen ook indringend op het podium getoond. Omgaan met dementie is namelijk ook omgaan met jezelf. DAG MAMA verhoogt het begrip voor de mantelzorger en zorgverlener. Deze theatershow en cursus over het omgaan met dementie verhoogt het begrip voor alle partijen!

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact