CURSUS OMGAAN MET DEMENTIE VOOR PROFESSIONALS

Deze cursus omgaan met dementie voor professionals in de vorm van een indrukwekkende muziektheatershow met lezing heeft al 300.000 professionals geholpen in de omgang met dementie. Al 4 jaar zijn de zalen van deze unieke theatercursus DAG MAMA uitverkocht. Niet voor niks.

LEVENSECHTE SCENES EN PRACHTIGE MUZIEK

Door middel van levensechte scenes en prachtige muziek kruipt u in de huid van de mens met dementie en beleeft u als nooit tevoren wat dementie met uw cliënt doet en hoe u er nog zo goed mee kunt omgaan. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn.

DAG MAMA reikt de mooiste en belangrijkste inzichten/handvatten aan, zodat u prachtige contact momenten kunt creëren. En het contact met de mens met dementie niet vroegtijdig verloren gaat. De stemming verbetert, stress vermindert en het levensgeluk van de mens met dementie wordt drastisch verhoogd. Deze unieke cursus leert u aansluiten op ieder moment in het proces; van begin tot eind.

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn

300.000 PROFESSIONALS LEREN OMGAAN MET DEMENTIE

De ouderenpsychologen en theatermakers dr. David en drs. Sarah Blom bundelden 4 jaar geleden hun krachten. Ze hadden een duidelijk missie voor ogen. Alle kennis en inzichten die ze in 12 jaar hadden opgedaan in de praktijk, maar ook hun jarenlange wetenschappelijke onderzoek, verwerken in een  unieke cursus voor professionals/muziektheatershow die binnenkomt en beklijft. Zodat iedereen kan profiteren van deze belangrijke kennis in het contact en de wereld van dementie begrijpelijk en hanteerbaar wordt. Niet enkel inzichten uit Nederland hebben ze in hun cursus voor professionals verwerkt. De lezing die volgt op de voorstelling is bovendien op cabaretachtige wijze geschreven, waardoor de show werkelijk een lach en een traan is. Het voert je mee op een indrukwekkende reis.

INDRUKWEKKENDE MUZIEKTHEATERSHOW MET LEZING EN WORKSHOP VAN OUDERENPSYCHOLOGEN

De ouderenpsychologen hebben jarenlang hun grootmoeder met dementie in huis verzorgd. Zo ondervonden ze aan den lijve de worsteling van een mantelzorger. Het is de reden dat ook hun belevingswereld op indringende wijze getoond wordt. Deze theatershow en cursus reikt ook de inzichten en technieken aan om het contact met de mantelzorger te verbeteren. Een goede omgang met elkaar is alles waard. Beleef het bij dementietheater DAG MAMA.

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact