CURSUS OMGAAN MET DEMENTIE VOOR MANTELZORGERS

Ouderenpsychologen dr. David en drs. Sarah Blom hebben een indrukwekkende muziektheatershow met lezing en workshop ontwikkeld die u als mantelzorger in staat stelt de mooiste contactmomenten te creëren, van begin tot eind. Onrust bij dementie komt veelvuldig voor. Het is belangrijk te ontdekken waar deze onrust bij dementie vandaan komt. Daarom deze theatershow met cursus over het omgaan met dementie voor mantelzorgers. Theatermakers en ouderenpsychologen Blom hebben DAG MAMA ontwikkeld. Door middel van levensechte scenes en prachtige muziek kruipt in de huid van de mens met dementie. U beleeft als nooit tevoren wat dementie met hem of haar doet in deze cursus omgaan met dementie voor mantelzorgers.

In de opeenvolgende lezing en workshop krijgt u alle technieken en handvatten aangereikt. In deze cursus omgaan met dementie voor mantelzorgers leert u zich volledig bij deze belevingswereld aan te sluiten. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn voor iedereen. Want wanneer u erin slaagt onrust, stress en angst te verminderen leidt de mantelzorg bij dementie tot meer voldoening. Contact met uw naaste met dementie hoeft niet vroegtijdig verloren te gaan! Er is nog zoveel mogelijk! Verminder de onrust bij dementie drastisch met deze cursus omgaan met dementie voor mantelzorgers.

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn

MANTELZORG BIJ DEMENTIE

Regelmatig treffen de ouderenpsychologen dr. David en drs. Sarah Blom mantelzorgers aan die volledig overbelast zijn door de zorg voor hun naaste met dementie. Ze ervaren stress, veel eenzaamheid en raken het contact met hun naaste met dementie vroegtijdig kwijt. Veel gedrag wordt niet begrepen, de stemming verslechtert en de mens met dementie raakt steeds meer in een isolement. Dit is doodzonde, want de lijdensdruk is onnodig in zóveel gevallen. De ouderenpsychologen hebben zelf 13 jaar lang voor hun inwonende grootmoeder met dementie mogen zorgen. Het heeft ertoe geleid dat ze de worsteling van mantelzorg bij dementie volledig doorvoelen, vanaf de eerste tekenen van dementie. Het is de reden dat de worsteling van de mantelzorger op indringende wijze getoond wordt in deze cursus omgaan met dementie voor mantelzorgers. Waarna men de technieken en inzichten krijgt aangereikt om deze worsteling en lijdensdruk te verminderen. DAG MAMA heeft 300.000 mensen mogen helpen in de omgang met dementie. Dankbaar!

DAG MAMA dementietheater trekt al 4 jaar lang uitverkochte zalen. Het is indrukwekkend om te zien hoeveel mensen ze heeft mogen helpen. Zoveel mantelzorgers en zorgverleners ervaren iedere dag het verschil in het leven van de mens met dementie. Het is bijzonder waardevol om dit programma door heel Nederland te mogen spelen. Om onrust en angst bij dementie te verminderen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Als (gepromoveerd) psychologen, theatermakers en voormalig mantelzorgers nemen we u mee in de opzienbarende wereld van dementie. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. 

‘Dag Mama’ is de veelgeprezen muziektheater voorstelling (met lezing en workshop) over omgaan met dementie.

Ervaar wat dementie met je naaste of cliënt doet en begrijp hoe je hiermee kunt omgaan. Zodat je het béste kunt geven – er is nog zoveel mogelijk!

Meer dan 300.000 dochters, zonen, vrienden, partners, zorgverleners en geïnteresseerden bezochten de show van deze makers. Beleef het ook! 

Scroll naar top