ALS HET MAAR NIET VAN DAT RARE MENS IS!

VALENTIJNSDAG IN HET VERPLEEGHUIS

Ik heb gisteren al mijn cliënten met dementie een valentijnskaart gestuurd. Zojuist ben ik bij meneer Jacobs op visite.

‘Zeg hoor is, fluistert hij. ‘Ik uh, heb een kaart met een hart erop gekregen. Ik hoop maar niet dat het van dat rare mens van hiernaast is, die zie ik nou echt NIET zitten. Ze vraagt alles honderd keer, je zou toch stapelgek worden als ze een oogje op je heeft’

Geweldig, en alles pakt weer anders uit dan verwacht ????

BELEEF HET MET DAG MAMA!

Muziektheatershow DAG MAMA neemt u op indrukwekkende  wijze mee in de wereld van dementie. Zodat dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. Ouderenpsychologen en theatermakers dr. David Blom en drs. Sarah Blom hebben samen dementietheater show DAG MAMA ontwikkeld. Ze heeft inmiddels 300.000 professionals en mantelzorgers kunnen helpen. Op een wijze die je niet meer loslaat en beklijft.

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn

DAG MAMA

Door middel van prachtige muziek en levensechte scenes kruipt u in de huid van de  mens met dementie.  Als nooit tevoren begrijpt u wat dementie met uw naaste of cliënt doet en leert u hiermee omgaan.

Na de dementietheatershow volgt een lezing en workshop waarin u de mooiste en belangrijkste inzichten en technieken krijgt aangereikt om volledig aan te sluiten bij de belevingswereld van de mens met dementie. In 3 uur krijgt u de inzichten die u nodig heeft om van begin tot eind voor uw naaste of cliënt meer te kunnen betekenen. U kunt mooie contactmomenten creëren. Contact gaat  niet meer vroegtijdig verloren.

DEMENTIETHEATER DAG MAMA – HOE OM TE GAAN MET DEMENTIE

Dementietheater draait nu 4 jaar, haar zalen zijn telkens uitverkocht. Niet voor niks. DAG MAMA is gebaseerd op 12 jaar praktijkervaring, jarenlang wetenschappelijk onderzoek en honderden boeken. Het is de missie van ouderenpsychologen Blom om u in 3 uur de belangrijkste kennis aan te reiken. Op een manier die binnenkomt en beklijft. Deze missie draagt ze breed uit, in bladen, op tv, in kranten en theaters. Het is broodnodig. Stress en probleemgedrag vermindert en het levensgeluk van de mens met dementie wordt verhoogd.  Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn.

In een avond meer geleerd dan in mijn hele opleiding!

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact