DEMENTIETHEATER 4 JAAR LANG UITVERKOCHTE ZALEN, 300.000 BEZOEKERS

DEMENTIETHEATER

Ouderenpsychologen, theatermakers en voormalig mantelzorgers dr. David en drs. Sarah Blom besloten in 2015 hun krachten te bundelen om samen met hun moeder – actrice en content producer Lydia van den Heuvel  – én sing- en songwriter drs. Misha Blom muziektheatershow DAG MAMA over omgaan met dementie te maken. Om al die mantelzorgers en professionals met dementietheater te leren omgaan met dementie. In 3 uur de mooiste en belangrijkste inzichten en technieken eigen maken om de stemming van de mens met dementie te verbeteren, probleemgedrag te verminderen en levensgeluk te verhogen. Vaak gaat het contact met de mens met dementie vroegtijdig verloren en dit is onnodig. Het zorgt voor veel eenzaamheid bij mantelzorgers, zorgverleners en de mens met dementie. Want ook in de latere fasen van dementie is er nog veel contact mogelijk. Wanneer je de beste technieken hiervoor ontvangt, kun je prachtige contactmomenten creëren. DAG MAMA toont de beste inzichten en handvatten op haar podium. Daarvoor staat Dementietheater

Dementie in Theater -
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn

DAG MAMA

In een indrukwekkend muziektheaterstuk dementietheater voert ze je mee naar de belangrijkste obstakels en moeilijkheden in het contact. Je krijgt op ongekende wijze inzicht in de belevingswereld van de mens met dementie en ervaart wat hij of zij doormaakt. In de opeenvolgende lezing en workshop van dementietheater ontvang je de technieken om hierbij aan te sluiten. De impact van DAG MAMA dementietheater is hoog. Ze heeft ervoor gezorgd dat de shows al 4 jaar lang zijn uitverkocht, dat ze door 300.000 mensen is bezocht en door heel Nederland te zien is. Dit is geweldig. Onze missie is de mens met dementie en alle betrokkenen een zoveel mogelijk gelukkig leven te schenken. Ondanks de dementie kan het leven zoveel mogelijk een gelukkig leven zijn. Voor iedereen.

We maken zodoende ook de worsteling van de mantelzorger en zorgprofessional invoelbaar. Omdat als je weet wat er speelt, je beter bij elkaar kunt aansluiten in het proces. De mantelzorger en zorgprofessional hebben elkaar hard nodig. Goed contact is dan ook onontbeerlijk!

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact