OMGAAN MET BEGINNENDE DEMENTIE

Omgaan met beginnende dementie en beginnende dementie herkennen, is cruciaal in de omgang met dementie. De mens met dementie verliest steeds meer zijn identiteit en autonomie. Dit is een uiterst angstig proces. Echter, wanneer we direct vanaf het begin leren hoe om te gaan met dementie, zorgt dit ervoor dat de mens met dementie zo optimaal mogelijk kan leven met zijn of haar dementie. Stress vermindert en hierdoor is de angst in het dementieproces draagbaar. Dit zorgt voor minder agressie, seksueel ontremd gedrag en andere gedragsproblemen in de dementie.
Omgaan met een dementerende moeder, vader of naaste kan zo ook in het teken staan van mooie contactmomenten. Contact hoeft niet vroegtijdig verloren te gaan in de dementie. Er is nog zoveel mogelijk. Als we maar weten hoe we moeten omgaan met dementie.

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn

TIPS OMGAAN MET BEGINNENDE DEMENTIE

Dit is precies de reden dat ouderenpsychologen dr. David Blom en drs. Sarah Blom muziektheatershow DAG MAMA hebben ontwikkeld. Dementie theater leert u in 3 uur hoe u kunt omgaan met dementie, op een manier die binnenkomt en beklijft. Door middel van levensechte scenes en prachtige muziek kruipt u in de huid van de mens met dementie. U begrijpt als nooit tevoren wat dementie doet en hoe u er nog zo goed mee kunt omgaan. Op een manier die stress vermindert en de stemming drastisch verbetert. Of er nu sprake is van vasculaire dementie, lewy body dementie of een van de vele andere vormen van dementie. Hoe om te gaan met dementie als verzorgende in de thuiszorg is ook een vraag waar we uitvoerig bij stilstaan. Evenals de vraag hoe om te gaan met dementie als familie. Deze dementie theater show is een zeer unieke en indrukwekkende cursus over omgaan met dementie voor mantelzorgers, en professionals die u van het begin tot het eind van de dementie, vanaf de beginnende tot vergevorderde dementie, gunstig leert omgaan met uw naaste of cliënt.

Wilt u graag handvatten, tips en inzichten verkrijgen voor het omgaan met (beginnende) dementie? De theatershow DAG MAMA helpt u in de huid van de mens met dementie te kruipen en hem of haar beter te begrijpen.

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact