OMGAAN MET DEMENTIE ALS VERZORGENDE

Je wilt het beste geven aan je cliënt. Het is wat je drijft in het omgaan met dementie als verzorgende. Mooie contactmomenten creëren, onrust bij dementie verminderen en het levensgeluk van de mens met dementie drastisch verhogen. Het is de missie waarmee je ooit de zorg bent ingegaan. Het is de reden van ouderenpsychologen dr. David en drs. Sarah Blom dat ze muziek theater voorstelling ‘DAG MAMA’ hebben ontwikkeld. Deze dementie theater voorstelling is inmiddels door meer dan 310.000 mensen bezocht en trekt al 4 jaar uitverkochte zalen. Niet voor niks. Door middel van levensechte scenes en prachtige muziek kruipt u in de huid van de mens met dementie en beleeft als nooit tevoren wat dementie met hem of haar doet. Niet eerder kwam u zo dichtbij. In de opeenvolgende lezing en workshop krijgt u alle technieken en handvatten aangereikt om hierbij volledig aan te sluiten. Zodat agressie, seksueel ontremd gedrag, roepgedrag en andere gedragsproblemen verminderen en de stemming drastisch wordt verbeterd. Het is de missie van de ouderenpsychologen en theatermakers om het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven te laten zijn. Voor iedereen. Ook voor u als zorgverlener.

voorstelling dementie

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn

CURSUS OMGAAN MET DEMENTIE VOOR MANTELZORGERS

Of u nu werkt met mensen met beginnende dementie of vergevorderde dementie. Met DAG MAMA krijgt u de technieken en tips over omgaan met dementie aangereikt om er vanaf het allereerste moment voor hen te zijn. Verder krijgt u in de show inzicht in de belevingswereld van de mantelzorger. Ook hun worstelingen worden op het podium indringend getoond. Dit zodat conflicten verminderen en u samen het beste kunt geven aan de mens met dementie. Deze indrukwekkende cursus over omgaan met dementie leert u hoe om te gaan met dementie als familie en verzorgende. Veel dochters zitten met hun handen in het haar als het gaat over de omgang met hun dementerende moeder. Ouderenpsychologen dr. David en drs. Sarah Blom helpen u hierbij, van begin tot eind. Zodat u volledig leert aansluiten bij de dementerende mens, de mens met dementie, uw dementerende moeder of cliënt. Mantelzorg bij dementie kan in het teken staan van hele mooie en onvergetelijke contactmomenten. Onrust bij dementie vermindert. Vanaf de eerste tekenen bij dementie.

Beleef het ook! Tijdens dementie theatershow DAG MAMA.

 

De veelgeprezen muziek theater voorstelling over dementie ‘Dag Mama’

De makers zijn ouderenpsychologen en theatermakers. Ze hebben maar liefst 6 jaar (!) gewerkt aan deze indrukwekkende voorstelling over dementie. Ze combineren 15 jaar praktijkervaring, 6 jaar wetenschappelijk onderzoek en 96 boeken aan de kracht van een indrukwekkende voorstelling over dementie.  Dit maakt Dag Mama tot een voorstelling die binnenkomt, beklijft en jouw mindset verandert.

Dag Mama  is inmiddels bezocht door 310.000 (!) mantelzorgers en zorgverleners. Deze bezoekers hebben sindsdien de mooiste contactmomenten gecreëerd met de mens met dementie. Mooie momenten aan de hand van de meest revolutionaire omgangstechnieken die de dementiezorg ooit heeft gekend. Bijzonder.
Het is dan ook niet voor niets dat Dag mama veel landelijke aandacht geniet. Denk aan uitzendingen of artikelen bij  Koffietijd , de Gelderlander, AD, BurenStad, FloorZorgt, TVV, VenVN, Innovatiekring ,  Dementie, TelegraafNederlands DagbladKennemerhart,  Gelderlander, Noordhollands Dagblad én tot buiten de landsgrenzen als Psychologies en Nieuwsblad.be. Ze zat bij OP1 en vele andere televisieprogramma’s|. Zie ook onze media pagina

Bezoek deze indrukwekkende voorstelling over dementie en laat je verwonderen! www.dementieintheater.nl/dagmama 

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact