OMGAAN MET DEMENTIE FAMILIE

Omgaan met dementie als familie is zeer waardevol, maar ook enorm uitdagend. Hoe zorg je voor je naaste op een manier dat de stemming optimaal blijft, stress verminderd wordt en onbegrepen gedrag weinig voorkomt? Ouderenpsychologen dr. David en drs. Sarah Blom hebben de muziektheatershow DAG MAMA met lezing ontwikkeld die u hiertoe in staat stelt! In 3 uur in staat leert u de mooiste contactmomenten te creëren, van begin tot eind. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. Omgaan met dementie als familie is uitdagend maar kan in het teken staan van onvergetelijke momenten.

VERKRIJG INZICHTEN EN HANDVATTEN VOOR HET OMGAAN MET DEMENTIE

De belangrijkste inzichten, handvatten en technieken zijn in de dementietheatershow verwerkt. Het is de uitkomst van jarenlange praktijkervaring, jarenlang wetenschappelijk onderzoek en honderden boeken. Het is de missie van ouderenpsychologen dr. David en drs. Sarah Blom om agressie, seksueel ontremd gedrag en andere gedragsproblemen te verminderen. En contact niet vroegtijdig verloren te laten gaan. Omgaan met dementie hoeft niet het einde te zijn. U kunt het contact met uw dementerende moeder of vader zo lang mogelijk behouden en tot op het laatst toe herstellen. Op een manier die heel waardevol is. Aan de hand van levensechte scenes en prachtige muziek beleeft u met dementie theater allereerst als nooit tevoren wat dementie met uw naaste of cliënt doet. U krijgt u alle technieken die u nodig heeft om volledig bij de belevingswereld aan te sluiten.

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn

OMGAAN MET DEMENTIE

DAG MAMA heeft inmiddels 300.000 familieleden geholpen in de omgang met dementie. En dit is heel verrijkend. Het is ook nog eens een prachtige avond. Of u nu vragen heeft over hoe om te gaan met dementerende bejaarde, uw dementerende vader of moeder of dementerende naaste, zorgt voor verschillende soorten dementie als lewy bodyvasculaire dementie, ziekte van Alzheimer etc. DAG MAMA behandelt ontzettend veel. Het is een rijke show op vele punten. Het is de meest indrukwekkende cursus op dit gebied.

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact