OMGAAN MET BEGINNENDE DEMENTIE

Je wilt als naaste of verzorgende goed omgaan met beginnende dementie. Zodat je het contact met je naaste of cliënt zolang mogelijk behoudt. Het is essentieel in het omgaan met mensen met dementie dat je hun gedrag volledig begrijpt en onderliggende behoeftes ontcijfert. Want pas dan kun je stress en probleemgedrag verminderen en het levensgeluk van de mens met dementie ingrijpend verhogen.
Dít is precies de missie van ouderenpsychologen dr. David Blom en drs. Sarah Blom. Met hun indrukwekkende dementietheatershow met lezing hebben ze inmiddels 300.000 mensen mogen helpen in het omgaan met dementie.  Door middel van levensechte scenes en prachtige muziek kruipt u in de huid van de mens met dementie en beleeft als nooit tevoren wat dementie met hem of haar doet. In een aansluitende lezing krijgt u alle technieken en inzichten aangereikt om hier volledig bij aan te sluiten. Zodat u in het omgaan met mensen met dementie de mooiste contactmomenten kunt creëren. Goed omgaan met een dementerende is óók cruciaal voor uw levensgeluk en werkplezier. Het geeft zoveel voldoening wanneer u geluk bij het omgaan met demente ouderen ervaart. Wanneer u erin slaagt u dementerende moeder nog mooie geluksmomenten te bieden.

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. voor iedereen.

OMGAAN MET DEMENTE OUDEREN

Bij beginnende dementie komt er veel op u af. Het is van belang dat u ervoor zorgt dat u vanaf de beginnende dementie direct veel kennis en inzichten ontvangt over het omgaan met dementie. Zodat u vanaf het begin tot eind goed kunt omgaan met uw dementerende moeder of cliënt.  Hoe eerder u op de hoogte bent van alles wat komen gaat en alle technieken tot uw beschikking heeft om hier gunstig op te reageren, zult u versteld staan wat er allemaal mogelijk is. Dementie hoeft echt niet het einde te zijn. Er is nog zoveel mogelijk, van begin tot eind in het omgaan met demente ouderen.
Dit is de meest indrukwekkende cursus omgaan met dementie voor mantelzorgers die er op dit gebied is! Een cursus omgaan met dementie voor mantelzorgers die u in 3 uur alles bijbrengt wat u nodig heeft!

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact