SARAH BLOM EXPERT IN DE OUDERENZORG

Ouderenpsycholoog Sarah Blom is een veelgevraagd deskundige in de media wanneer het gaat over de dementie. Dit doet ze met veel passie en bevlogenheid, waardoor ze de luisteraar aan zich weet te binden en voorziet van de beste inzichten en handvatten om de wereld van dementie te verbeteren.
Als consulent, schrijver, blogger en theatermaker buigt ze zich over de meest complexe vraagstukken. Op toegankelijke en vaak indrukwekkende wijze neemt ze haar publiek mee in de wereld van dementie. Op een manier die verhelderd is, inzichtgevend en vaak leidt tot een oplossing voor uiteenlopende problemen over omgaan met dementie. Eerder schreef ze een boek over omgaan met dementie: ‘Je bent toch mijn dochter’ welke weken in de bestseller top 60 stond en geroemd wordt om haar indrukwekkende inzichten en handvatten. Met haar muziektheaterstuk DAG MAMA heeft ze al 300.000 mensen mogen helpen in het omgaan met dementie. Ze tourt door zorgorganisaties in heel Nederland en speelt iedere week in haar eigen theater in Buren.

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn

OUDERENPSYCHOLOOG SARAH BLOM DEMENTIE

Sarah Blom wordt veelvuldig gevraagd in de media. Zo is ze eerder te zien geweest in Nieuwsuur, Omroep Max, Koffietijd, maar ook op de radio is een veelvuldig te horen geweest. Evenals in kranten als Trouw, de Volkskrant en bladen als Nouveau, Libelle, Margriet, gezondNU, Happinez en meer.  Ouderenpsycholoog Sarah Blom neemt geen blad voor de mond wanneer het gaat over de dementiezorg en weet telkens de vinger op de zere plek te leggen.

CONTACT

Wilt u in contact komen met ouderenpsycholoog Sarah Blom, mail dan naar info@dementieintheater.nl
Sarah Blom werkt samen met haar broer dr. David Blom en broer drs. Misha Blom en actrice/ kunstenares moeder Lydia van den Heuvel.
Samen strijden ze al jaren voor betere zorg voor mensen met dementie. Hun namen zijn gevestigd in de wereld van dementie en regelmatig geven ze interviews over uiteenlopende vraagstukken in de ouderenzorg.  Als mantelzorgers zorgden ze jaren voor hun inwonende grootmoeder met dementie.

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact