Omgaan met agressie bij dementie

Omgaan met agressie bij dementie is indrukwekkend. Als zorgverlener en naaste worden we doorgaans op een bepaald punt in het proces geconfronteerd met agressie. Hoewel agressie bij dementie  meerdere oorzaken kent, is een groot deel te verklaren door een ongunstige omgeving en bovenal een ongunstige benadering. Wanneer de benadering ongunstig is, zie je een directe toename van stress en een ingrijpende afname van het levensgeluk. Doodzonde. Want met de beste technieken en handvatten kunt u probleemgedrag verminderen en de mooiste contactmomenten creëren in het leven van de mens met dementie. Dit is de reden dat ouderenpsychologen dr. David en drs Sarah Blom de indrukwekkende muziektheatershow DAG MAMA hebben ontwikkeld, waarin u door middel van levensechte scenes en prachtige muziek kruipt in de huid van de mens met dementie. U beleeft als nooit tevoren wat dementie met uw naaste of cliënt doet en hoe u er nog zo goed mee kunt omgaan. Dementie in Theater DAG MAMA heeft inmiddels al 300.000 mensen mogen helpen, trekt al jaren uitverkochte zalen en heeft zoveel levens mogen veranderen.
Omgaan met agressie bij dementie hoeft niet het einde te zijn. U krijgt de technieken aangereikt om het tij te keren!

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. voor iedereen.

OMGAAN MET DEMENTIE EN AGRESSIE

Helaas komt agressie veelvuldig voor en kent het vele gevolgen, waaronder een spoedige opname in het verpleeghuis, overbelasting van de mantelzorger en een toename van burn-out klachten bij de zorgverlener. Het is dus erg belangrijk dat u de beste inzichten en omgangstools krijgt aangereikt om te leren omgaan met dementie en agressie. In heel gevallen is de agressie namelijk te voorkomen of sterk te verminderen. Het is één van de succesvolle missies van ouderenpsychologen Blom. Ouderenpsycholoog Sarah Blom is een veelgevraagd deskundige in de media. Regelmatig geeft ze interviews voor bladen, kranten, radio en tv. Haar kennis maakt haar aanpak doortastend. Haar werk als theatermaker maakt haar inzichten uiterst toegankelijk voor iedereen!

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact