Omgaan met dementie als verzorgende

Omgaan met dementie als verzorgende. Je wilt als verzorgende goed omgaan met dementie. Op een manier dat probleemgedrag vermindert, de stemming verbetert en het levensgeluk drastisch verhoogd wordt. Dat is jouw missie. Hiervoor ben je het vak ingegaan.
Omgaan met dementie als verzorgende plaatst je echter voor vele uitdagingen. Je wordt doorgaans ergens in het dementieproces geconfronteerd met probleemgedrag als seksueel ontremd gedrag bij dementie, onrust of agressie bij dementie. Je wilt de mens met dementie hierin zo goed mogelijk begeleiden als verzorgende. Zo goed mogelijk als verzorgende omgaan met dementie, op zo’n manier dat de mens met dementie de kans krijgt op een zo’n waardig mogelijk leven.

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. voor iedereen.

Dit is de reden dat ouderenpsychologen dr. David Blom en drs. Sarah Blom muziektheatershow DAG MAMA hebben ontwikkeld. Deze dementietheatershow verpakt de beste inzichten en handvatten uit wetenschap en praktijk in levensecht muziektheater. Door middel van levensechte scenes en prachtige muziek kruipt u in de huid van de mens met dementie en beleeft als nooit tevoren wat dementie met uw naaste of cliënt doet.
Omgaan met dementie als verzorgende of naaste/ familie wordt begrijpelijk en hanteerbaar. De wereld van dementie wordt hanteerbaar. Voor iedereen. Zodat het leven met dementie niet het einde hoeft te zijn. Omgaan met dementie als familie en naaste kan in het teken staan van mooie contactmomenten.

OMGAAN MET DEMENTIE FAMILIE

Je naaste verliezen aan dementie is voor velen een traumatische ervaring. Je verliest meer en meer het contact met de mens met dementie.
Dit is zo vaak onnodig. Wanneer je werkelijk begrijpt wat dementie met uw naaste of cliënt doet, kun je er nog heel goed omgaan met dementie. 
In de lezing en workshop reiken dr. David en drs. Sarah Blom de technieken en handvatten aan om tot diep in het proces iets te kunnen betekenen voor de mens met dementie. Het is prachtig te vernemen dat deze show al 300.000 mensen heeft mogen helpen in het omgaan met dementie als verzorgende en familie. De technieken en inzichten worden vervat in muziektheater en een indrukwekkende lezing, waardoor ze heel dichtbij komen.

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact