Cursus omgaan met dementie voor mantelzorgers

CURSUS OMGAAN MET DEMENTIE VOOR MANTELZORGERS

Deze cursus omgaan met dementie voor mantelzorgers heeft inmiddels 300.000 mensen mogen helpen in het omgaan met dementie. De reacties zijn indrukwekkend. Deze voorstelling verandert het leven van de mens met dementie ingrijpend. Als mantelzorger wil je het levensgeluk van de mens met dementie verhogen, probleemgedrag verminderen en de stemming verbeteren. Mooie contactmomenten creëren en belangrijk; contact niet vroegtijdig verloren laten gaan. Met deze missie hebben dr. David en drs. Sarah Blom indrukwekkende muziektheatervoorstelling DAG MAMA over omgaan met dementie ontwikkeld. De beste en mooiste inzichten om het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven te laten zijn.

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. voor iedereen.

HOE OM TE GAAN MET DEMENTIE

Een cursus omgaan met dementie voor mantelzorgers die u laat kruipen in de huid van de mens met dementie. U beleeft als nooit tevoren wat dementie met uw naaste doet en hoe u er nog zo goed mee kunt omgaan. Door middel van de levensechte scenes en prachtige muziek komt de dementie heel dichtbij. In een aansluitende lezing en workshop ontvangt u de tips over omgaan met dementie waarmee u van begin tot eind zoveel voor uw naaste met dementie kunt betekenen. Dat maakt deze cursus omgaan met dementie voor mantelzorgers uniek en levensveranderend.
Deze cursus omgaan met dementie is er ook voor professionals. Ze heeft vele zorgverleners geholpen om hun vak in liefde en met hernieuwde inzichten te kunnen blijven volbrengen.  Hoe om te gaan met dementie is namelijk een vraag die de gemoederen flink bezighouden. De antwoorden uit deze cursus stelt u in staat om de mooiste contactmomenten te creëren. Van begin tot eind. Contact hoeft niet vroegtijdig verloren te gaan.

Ouderenpsycholoog Sarah Blom is een veelgevraagd deskundige in de media. Voor vragen of interviews neem contact op met info@dementieintheater.nl of telefonisch op 06 47 15 93 08

Beleef het ook
www.dementieintheater.nl

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact