Dementietheater DAG MAMA

DEMENTIETHEATER DAG MAMA DOOR OUDERENPSYCHOLOGEN DR. DAVID EN DRS. SARAH BLOM

Ouderenpsychologen dr. David en drs. Sarah Blom hebben een muziektheatershow ontwikkeld speciaal voor u als mantelzorger ozorgprofessional om u in een paar uur te leren omgaan met dementie, op een manier die u niet meer loslaat. Door middel van levensechte scenes en prachtige muziek kruipt u in de huid van de mens met dementie en beleeft als nooit tevoren wat dementie doet en hoe u er nog zo goed mee kunt omgaan. Want er is nog zoveel mogelijk. U kunt nog prachtige contactmomenten creëren, onrust bij dementie verminderen. Al vanaf de eerste tekenen van dementie.

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. voor iedereen.

MANTELZORG BIJ DEMENTIE VANAF DE EERSTE TEKENEN BIJ DEMENTIE

De theatermakers en ouderenpsychologen zochten naar een manier om de toeschouwer in 3 uur de belangrijkste en mooiste inzichten mee te geven om volledig aan te sluiten bij de ingrijpende belevingswereld van de mens met dementie. Wanneer we dit begrijpen, aan den lijven ondervinden wat dementie met uw naaste of cliënt doet, kunnen we nog zoveel betekenen. De inzichten, technieken en handvatten zijn gestoeld op 12 jaar praktijkervaring, jarenlang wetenschappelijk onderzoek en honderden boeken. Deze technieken stelt u als mantelzorger in staat om vanaf de eerste tekenen van dementie stress te verminderen, het levensgeluk te verhogen en probleemgedrag te verminderen. DAG MAMA is adembenemend mooi, indrukwekkend en zielrakend dementietheater. Het is onze missie om het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven te laten zijn. Van begin tot eind. Vanaf de eerste tekenen van dementie tot het einde van het proces. Wanneer we gedrag leren begrijpen, kunnen stappen in de belevingswereld van de mens met dementie en doorvoelen hoe rijk ze nog is, wordt het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven. Mantelzorg bij dementie staat in het teken van mooie contactmomenten creëren.

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact