DE THEATER VOORSTELLING OVER DEMENTIE ‘DAG MAMA’ BIJ KOFFIETIJD

Onlangs was de veelgeprezen theater voorstelling over dementie DAG MAMA te zien bij KOFFIETIJD. Niet voor niks. Deze indrukwekkende muziek theater voorstelling over dementie van ouderenpsychologen dr. David Blom en drs. Sarah Blom heeft al 310.000 mensen mogen helpen in de omgang met dementie. Al 6 jaar trekt ze volle zalen. En dat is dankbaar.

Muziek theater voorstelling over dementie DAG MAMA

Ouderenpsychologen dr. David en drs. Sarah Blom schreven muziek theater voorstelling over dementie DAG MAMA met lezing en workshop met een belangrijke missie. Iedereen op indringende wijze de kans te bieden te kruipen in de huid van de mens met dementie om zo te ontdekken dementie met uw naaste of client doet. Te beleven als nooit tevoren, op een manier die je niet meer loslaat. In de opeenvolgende theatrale lezing en workshop krijgt de toeschouwer alle tips en technieken aangereikt om bij de belevingswereld van de mens met dementie  volledig aan te sluiten. Technieken  en inzichten gestoeld op 15 jaar praktijkervaring, 6 jaar wetenschappelijk onderzoek, 13 jaar mantelzorg en meer dan 96 boeken. Deze theater voorstelling over dementie DAG MAMA wordt geroemd om haar rijkheid aan kennis. Zodat u als mantelzorger of zorgverlener nog zoveel mooie contactmomenten kunt creëren.  Want dementie is niet  het einde. Er is nog zoveel mogelijk. Beleef het ook!

De veelgeprezen muziek theater voorstelling over dementie ‘Dag Mama’

De makers zijn ouderenpsychologen en theatermakers. Ze hebben maar liefst 6 jaar (!) gewerkt aan deze indrukwekkende voorstelling over dementie. Ze combineren 15 jaar praktijkervaring, 6 jaar wetenschappelijk onderzoek en 96 boeken aan de kracht van een indrukwekkende theatershow.  Dit maakt Dag Mama tot een voorstelling over dementie die binnenkomt, beklijft en jouw mindset verandert.

De voorstelling Dag Mama over dementie  is inmiddels bezocht door 310.000 (!) mantelzorgers en zorgverleners. Deze bezoekers hebben sindsdien de mooiste contactmomenten gecreëerd met de mens met dementie. Mooie momenten aan de hand van de meest revolutionaire omgangstechnieken die de dementiezorg ooit heeft gekend. Bijzonder.
Het is dan ook niet voor niets dat Dag mama veel landelijke aandacht geniet. Denk aan uitzendingen of artikelen bij  Koffietijd , de Gelderlander, AD, BurenStad, FloorZorgt, TVV, VenVN, Innovatiekring ,  Dementie, TelegraafNederlands DagbladKennemerhart,  Gelderlander, Noordhollands Dagblad én tot buiten de landsgrenzen als Psychologies en Nieuwsblad.be. Ze zat bij OP1 en vele andere televisieprogramma’s|. Zie ook onze media pagina

Bezoek deze indrukwekkende voorstelling over dementie en laat je verwonderen! www.dementieintheater.nl/dagmama 

Ervaar in het theater wat dementie met jouw naaste of cliënt doet. En wij beloven je dat jouw omgang met dementie niet meer hetzelfde zal zijn.

Dag Mama is de veelgeprezen muziektheatershow over omgaan met dementie.

Je krijgt de krachtigste omgangsmethodiek in handen voor de mooiste momenten samen. Want er is nog zoveel mogelijk! Ontdek het nu in het theater. Herkenbaar, ontroerend en levensveranderend.

Dag Mama toert nog één keer door Nederland. Met wie ga jij?

DEMENTIE IN THEATER

samen. het beste. geven.

contact