JIJ BENT TOCH MIJN DOCHTER

Lieve mensen,

Ik denk vaak aan jullie, vrienden in de zorg en toeschouwers van ‘Dag Mama’ – onze muziektheatervoorstelling over dementie.

Van velen van jullie ontvang ik geregeld een berichtje. Ik lees ze met ontzettend veel plezier. Ik vind het fijn om te horen hoe het met jou, jouw organisatie, cliënt of naaste gaat!

Maar door al deze berichten ben ik nog meer gaan nadenken over de toekomst:

Hoe kan ik jullie ook ná de show blijven verrijken met inzichten en tips?
En eigenlijk iederéén deze bijzondere ervaring bieden, mogelijk in een ander ‘jasje’?

Het antwoord kwam begin dit jaar op mijn pad: een boek.
Vijf maanden geleden ben ik door uitgeverij de Arbeiderspers benaderd of ik als ouderenpsycholoog een boek wilde schrijven over mijn ervaringen in de ouderenzorg. Natuurlijk!

voorstelling dementie alzheimer

Dementie in Theater
DAG MAMA 1 & 2

Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. voor iedereen.

HET RESULTAAT IS ER: JIJ BENT TOCH MIJN DOCHTER.

Dit boek neemt je mee in de meest indrukwekkende, leerzame, grappige en spannende verhalen met mensen die ik heb begeleid. Deze mensen hebben mij zóveel geleerd, niet alleen over dementie, maar ook over het leven. Geen studie, training of cursus kon hier tegenop.

Ik voel het als mijn plicht om deze ervaring met je te delen. Zodat deze mensen ook jou kunnen verrijken. Het boek reikt handvatten aan om alles uit het contact met de mens met dementie te kunnen halen. Want echt, er is nog zoveel mogelijk!

Het boek kan worden besteld via bol.com en Bruna.nl.

Het blijkt dat velen dit al hebben gedaan. Onlangs verscheen JIJ BENT TOCH MIJN DOCHTER op de bestsellerlijst. En zo kan iedereen kennismaken met de mensen voor wie we ons wellicht het makkelijkste afsluiten: de mens met dementie

Ik wens jou heel veel leesplezier toe. Of je nu mantelzorger, manager, onderwijzer, geïnteresseerde, bestuurder, casemanager of medewerker bent. Of gewoon geïnteresseerd bent in het leven.

Bestellen kan via één van de volgende links:
https://www.bol.com/nl/p/je-bent-toch-mijn-dochter/9200000095628563/?suggestionType=searchhistory&bltgh=qzhBq1IZ1SQKc2zvHJ1Ogw.1.2.ProductTitle

Bruna:

https://www.bruna.nl/boeken/je-bent-toch-mijn-dochter-9789029527347

Over de auteur: Zij schreef de veelgeprezen muziek theater voorstelling over dementie ‘Dag Mama’

 

Sarah is ouderenpsychoog en theatermaker. Ze heeft maar liefst 6 jaar (!) gewerkt aan deze indrukwekkende voorstelling over dementie. Ze combineren 15 jaar praktijkervaring, 6 jaar wetenschappelijk onderzoek en 96 boeken aan de kracht van een indrukwekkende theatershow.  Dit maakt Dag Mama tot een voorstelling die binnenkomt, beklijft en jouw mindset verandert.

Dag Mama  is inmiddels bezocht door 310.000 (!) mantelzorgers en zorgverleners. Deze bezoekers hebben sindsdien de mooiste contactmomenten gecreëerd met de mens met dementie. Mooie momenten aan de hand van de meest revolutionaire omgangstechnieken die de dementiezorg ooit heeft gekend. Bijzonder.
Het is dan ook niet voor niets dat Dag mama veel landelijke aandacht geniet. Denk aan uitzendingen of artikelen bij  Koffietijd , de Gelderlander, AD, BurenStad, FloorZorgt, TVV, VenVN, Innovatiekring ,  Dementie, TelegraafNederlands DagbladKennemerhart,  Gelderlander, Noordhollands Dagblad én tot buiten de landsgrenzen als Psychologies en Nieuwsblad.be. Ze zat bij OP1 en vele andere televisieprogramma’s|. Zie ook onze media pagina

Bezoek deze indrukwekkende voorstelling over dementie en laat je verwonderen! www.dementieintheater.nl/dagmama 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Als (gepromoveerd) psychologen, theatermakers en voormalig mantelzorgers nemen we u mee in de opzienbarende wereld van dementie. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. 

‘Dag Mama’ is de veelgeprezen muziektheater voorstelling (met lezing en workshop) over omgaan met dementie.

Ervaar wat dementie met je naaste of cliënt doet en begrijp hoe je hiermee kunt omgaan. Zodat je het béste kunt geven – er is nog zoveel mogelijk!

Meer dan 300.000 dochters, zonen, vrienden, partners, zorgverleners en geïnteresseerden bezochten de show van deze makers. Beleef het ook! 

Scroll naar top