RELATIECRISIS IN THEATER

DICHTERBIJ

DICHTERBIJ is een indrukwekkende theaterbeleving die je meeneemt in de val en wederopstanding van een huwelijksleven.

Dicht op de huid van de spelers, aan de rand van hun huiskamer, beleef je als nooit tevoren wat ons geluk in de liefde in de weg staat én ontdek je hoe we het tij kunnen keren.

Een revolutionaire theaterervaring gecreëerd door gepromoveerd psychologen en theatermakers, die jouw kijk op jezelf en de liefde voorgoed verandert.

Meer dan 300.000 stellen, singles, vrienden, vriendinnen,  vaders, moeders, zonen en dochters bezochten de show van deze makers.  Beleef het ook! 

DICHTERBIJ IS   
100% INSPIRATIE
DICHTERBIJ @ 2021
DE PSYCHOLOGIE VAN DE LIEFDE

HAAL JE ERUIT WAT ERIN ZIT?

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scenes kruip je in de huid van Simon en Eva, een muzikant en een manager met twee kinderen. Ze lijken gelukkig, maar scene na scene zien we hoe hun liefde langzaam ontaardt in een duister spel van zelfbedrog, manipulatie en gespeelde onkwetsbaarheid.

Wanneer hun relatie het diepste punt lijkt te hebben bereikt, vinden ze de moed om het tij te keren. Ze krijgen de belangrijkste inzichten uit wetenschap en praktijk om van hun liefde een succes te maken – om hun (kinder)wonden te helen en weer dichter tot zichzelf én elkaar te komen. Hun moedige strijd wordt een inspiratie voor ons allen.

Dichterbij gaat over een man en een vrouw, een moeder en een dochter, over leven, strijd en aanvaaring. Dichterbij gaat over ons allemaal!

DICHTERBIJ @ 2020 - DR, DAVID BLOM (RELATIEPSYCHOLOOG EN LIEFDESONDERZOEKER)
MAKERS MET EEN MISSIE

NEDERLAND LIEFDEVOLLER MAKEN

Als het zoveel mensen niet lukt om de liefde vast te houden, hebben we een probleem, een probleem dat ontrafeld moet worden.

Deze indrukwekkende, 3 uur durende theaterbeleving werd bedacht door relatiepsycholoog en liefdesonderzoeker dr. David Blom. Samen met zijn productieteam combineert hij de meest waardevolle inzichten uit wetenschap en praktijk (en honderden boeken) met de kracht van een mooie en indrukwekkende voorstelling. Dit maakt DICHTERBIJ tot een unieke ervaring die binnenkomt, beklijft en je leven verandert.

We kunnen allemaal meer uit de liefde halen, meer dan we nu voor mogelijk houden. Het avontuur ligt aan onze voeten! 

PUBLIEKSREACTIES

ZIJ GINGEN HET AAN!

"Fenomenale vondst van psychologen en theatermakers"

"Wondermooi"

"Het leukste uitje uit onze relatie!"

DICHTERBIJ op THEATER DE HEUF @ 2020
TICKETS

DURF JIJ HET AAN?

DAG MAMA

di 11 jun 2024

DAG MAMA 2

di 18 jun 2024

DAG MAMA

wo 3 jul 2024

DAG MAMA

ma 8 jul 2024

DAG MAMA

di 10 sep 2024

DAG MAMA

wo 18 sep 2024

DAG MAMA 2

di 24 sep 2024

DAG MAMA

di 1 okt 2024
IN DE MEDIA

DICHTERBIJ