16 FEB '22
STADSTHEATER ZOETERMEER
theatershow dag mama 1

waar jouw reis begint

Dag Mama 1

‘Dag Mama’ is de veelgeprezen muziektheater voorstelling (met lezing en workshop) over omgaan met dementie.

Ervaar wat dementie met je naaste of cliënt doet en begrijp hoe je hiermee kunt omgaan. Zodat je het béste kunt geven – er is nog zoveel mogelijk!

Meer dan 300.000 dochters, zonen, vrienden, partners, zorgverleners en geïnteresseerden bezochten de show van deze makers. Beleef het ook! 

Dag Mama is geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V en register zorgprofessionals (3 punten)

Beleef deze magische theaterproductie over omgaan met dementie en leer hoe jíj: 

beluister titelsong ‘DAG MAMA’

LEREN OP Z’N MOOIST

Samen het béste geven

‘Dag Mama’ gaat over een vrouw, die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor dochter hoe daarmee om te gaan.

Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgverlener samenkomen. Dit blijkt  niet eenvoudig.  

LEREN DOOR BELEVEN

Door middel van de prachtige muziek en levensechte scènes kruip je in de huid  van de mens met dementie. Je beleeft én begrijpt als nooit tevoren wat de dementie met hem of haar doet. Niet eerder kwam je zo dichtbij.

Met onze selectie van inzichten en handvatten uit psychologie en hersenkunde kun je vervolgens het béste geven. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen. Van begin tot eind.

Omgaan met dementie is óók omgaan met jezelf. Daarom vergroot DAG MAMA niet alleen je begrip voor de mens met dementie, maar ook voor je eigen reacties in de omgang. Want hoe beter je daarmee kunt omgaan, hoe meer je kunt geven, aan de mens met dementie én aan elkaar!  Je groeit als mens enorm.

RESERVEREN

Dag Mama 1 & 2

Bestel hieronder je kaarten voor Dag Mama 1 of 2 in Zoetermeer. Of ga voor de combi-deal (10% korting)!

voorstelling dementie

MAKERS MET EEN MISSIE

De belangrijkste inzichten voor het allermooiste contact

Als het zoveel mensen niet lukt om de mogelijkheden in het contact te benutten, hebben we een probleem. Een probleem dat verholpen moet worden.

Deze indrukwekkende, 3 uur durende theaterbeleving werd bedacht door ouderenpsycholoog en bestellerauteur (o.a. ‘Jij bent toch mijn dochter?’) drs. Sarah Blom. Samen met haar productieteam combineert ze de meest waardevolle inzichten uit wetenschap en praktijk (en honderden boeken) met de kracht van een mooie en indrukwekkende voorstelling. Dit maakt DAG MAMA tot een unieke ervaring die binnenkomt, beklijft en je mindset verandert. 

We kunnen állemaal meer geluk bij dementie creëren. Meer dan we nu voor mogelijk houden. Het avontuur ligt aan onze voeten!