17 MRT '22
STADSTHEATER ZOETERMEER
theatershow dag mama 2

waar jouw reis indrukwekkend vervolgt

Dag Mama 2

Ben je klaar voor het laatste deel van DAG MAMA? Het deel waarin we jou het sluitstuk van onze baanbrekende methodiek in handen geven? Zodat jij het állerbeste kunt geven aan je cliënt, je moeder, vader, geliefde, broer, zus of wie ook?

Déze theaterbeleving is allesomvattend. Van agressie tot achterdocht. Van psychoses tot trauma. Van depressies tot angsten. En alles daartussenin. Jij kunt de mens met dementie hierin begeleiden van begin tot eind.

Dag Mama is geaccrediteerd door het kwaliteitsregister V&V en register zorgprofessionals (3 punten)

Beleef deze magische theaterproductie over omgaan met dementie en begrijp hoe je: 

beluister thema ‘DAG MAMA 2’

het verhaal gaat verder

De vete op kamer 10

Dag Mama 2 maakt een sprong van 2 jaar in de tijd. Mevrouw van den Berg glijdt steeds verder weg in haar dementie, met alle gevolgen van dien. Ze vertoont meer probleemgedrag en wordt overspoeld door oud zeer uit haar verleden: het verlies van haar zoon Ben.

Door de dementie van moeder komen de familiebanden steeds verder onder druk te staan. Zeker nu haar zoon uit Frankrijk over is om moeder te bezoeken. De spanningen tussen broer en zus lopen hoog op en het wordt voor de broeder een hele opgave om uit de familievete te blijven. Het vuur wordt hem voortdurend aan de schenen gelegd.

Hoe gaat hij hier mee om? Zal het hem lukken om uit de familievete te blijven en moeder de zorg te geven die ze juist nu zó hard nodig heef?

HAAL HET BESTE IN JEZELF NAAR BOVEN

Deze aangrijpende voorstelling opent je ogen voorgoed. Als nooit tevoren begrijp je hoe het zó mis kan gaan. Je ziet hoe de dementie onze ‘oude’ wonden naar boven haalt, waardoor spanningen en conflicten voortdurend op de loer liggen. 

Dag Mama 2 geeft je álles in handen om dit proces sámen te doorstaan. Om elkaar als familie niet kwijt te raken.  Om als zorgteam buiten de valkuilen van het contact te blijven, én belangrijker nog, de familie krachtig te begeleiden bij hun keiharde rouwproces.

En zo profiteer je volledig  van alle parels voor de omgang met jouw naaste of cluent. Je krijgt een methodiek in handen die nationaal wordt geroemd om haar no- nonsense aanpak en out of the box methodes.

Hoe ‘ver heen’, ‘verward’ of ‘heftig’ iemand ook is,  na DAG MAMA 2 kun jij haar optimaal begrijpen en begeleiden. Van begin tot eind. Er is nog zoveel mogelijk!

RESERVEREN

Dag Mama 1 & 2

Bestel hieronder je kaarten voor Dag Mama 1 of 2 in Zoetermeer. Of ga voor de combi-deal (10% korting)!

voorstelling dementie

MAKERS MET EEN MISSIE

De belangrijkste inzichten voor het allermooiste contact

Als het zoveel mensen niet lukt om de mogelijkheden in het contact te benutten, hebben we een probleem. Een probleem dat verholpen moet worden.

Deze indrukwekkende, 3 uur durende theaterbeleving werd bedacht door ouderenpsycholoog en bestellerauteur (o.a. ‘Jij bent toch mijn dochter?’) drs. Sarah Blom. Samen met haar productieteam combineert ze de meest waardevolle inzichten uit wetenschap en praktijk (en honderden boeken) met de kracht van een mooie en indrukwekkende voorstelling. Dit maakt DAG MAMA tot een unieke ervaring die binnenkomt, beklijft en je mindset verandert. 

We kunnen állemaal meer geluk bij dementie creëren. Meer dan we nu voor mogelijk houden. Het avontuur ligt aan onze voeten!